Főoldal / Levesek / Kolbászleves gombával és krumplival

Kolbászleves gombával és krumplival

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Kolbászleves gombával és krumplival

Sült kolbászleves sült gombával és krumplival

Hozzávalók:

  • 1 db vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 pár mini debreceni kolbász
  • 1 szál füstölt kolbász
  • 20 db parázskrumpli
  • 4 db csiperkegomba
  • olívaolaj
  • 1 db húsleveskocka
  • őrölt
  • fekete bors
  • őrölt pirospaprika
  • 2 szál petrezselyem
  • chiliszósz
  • víz
Elkészítési idő: 30 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 2 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A krumplikat alaposan megmosom, majd sós vízben előfőzöm.

Egy serpenyőben olajon megsütöm a tetszés szerint feldarabolt kolbászt, a debrecenit, a gombát és a krumplit.

A hagymát felaprítom, és egy fazékban kevés olajon megdinsztelem. Ráteszem a kolbászt,a debrecenit, a gombát és a krumplit. Felöntöm vízzel, ízlés szerint fűszerezem, és belemorzsolom a leveskockát. Összeforralom.

Petrezselyemmel megszórva, chiliszósszal tálalom.

Tipp / megjegyzés:
Egy nem mindennapi, de nagyon finom leves.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére