Főoldal / Egytálételek / Töltött kenyér

Töltött kenyér

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Töltött kenyér

Töltött kenyér

Hozzávalók:

  • Egy kicsi kenyér vagy cipó
  • 5 dkg vaj
  • 10 dkg szeletelt bacon
  • 10 dkg szeletelt kolozsvári szalonna
  • 20 dkg uzsonna sonka
  • 15 dkg reszelt sajt (vegyesen sima és füstölt)
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A kenyeret, hosszában 3 csíkban elvágjuk, egészen a héjáig, majd keresztben is bekockázzuk, és vajjal körbe kenjük. Fóliával együtt tepsibe tesszük.

Egy serpenyőben elősütjük, az apróra vágott szeletelt baconszalonnát, kolozsvári szalonnát és a sonka szeleteket. Kiskanállal a kenyéren lévő mélyedésekbe nyomkodjuk a sülteket, majd reszelt sajtot is teszünk a résekbe.

180 fokra előmelegített sütőben légkeveréssel, kb. 40 percig sütjük.

Értékeld a receptet

Joó Ibolya (71 Recept)


Szólj hozzá!

A lap tetejére