Főoldal / Egytálételek / Töltött kenyér

Töltött kenyér

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Töltött kenyér

Töltött kenyér

Hozzávalók:

  • Egy kicsi kenyér vagy cipó
  • 5 dkg vaj
  • 10 dkg szeletelt bacon
  • 10 dkg szeletelt kolozsvári szalonna
  • 20 dkg uzsonna sonka
  • 15 dkg reszelt sajt (vegyesen sima és füstölt)
Elkészítési idő:45 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:nem
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A kenyeret, hosszában 3 csíkban elvágjuk, egészen a héjáig, majd keresztben is bekockázzuk, és vajjal körbe kenjük. Fóliával együtt tepsibe tesszük.

Egy serpenyőben elősütjük, az apróra vágott szeletelt baconszalonnát, kolozsvári szalonnát és a sonka szeleteket. Kiskanállal a kenyéren lévő mélyedésekbe nyomkodjuk a sülteket, majd reszelt sajtot is teszünk a résekbe.

180 fokra előmelegített sütőben légkeveréssel, kb. 40 percig sütjük.

Értékeld a receptet

Joó Ibolya (71 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére