Főoldal / Egytálételek / Vörösboros tarhonyás paprikáskrumpli császárszalonnával füstöltkolbásszal

Vörösboros tarhonyás paprikáskrumpli császárszalonnával füstöltkolbásszal

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Vörösboros tarhonyás paprikáskrumpli császárszalonnával füstöltkolbásszal

Vörösboros tarhonyás paprikáskrumpli császárszalonnával füstöltkolbásszal

Hozzávalók:

  • 6 db nagyobb krumpli
  • 1 db vöröshagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 3 db lecsópaprika
  • 1 db csípős hegyes paprika
  • 2 db chili paprika
  • 1 db paradicsom
  • 20 dkg tarhonya
  • olíva olaj
  • 1 szelet füstölt szalonna
  • 1 szál csípős füstöltkolbász
  • őrölt pirospaprika
  • őrölt fekete bors
  • köménymag
  • vörösbor
Elkészítési idő:45 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:igen
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A krumplit megpucolom. A hagymákat aprítom, a paprikákat, a paradicsomot és a krumplit kockára vágom.

A szalonnát csíkokra, a kolbászt karikára vágom.

Egy serpenyőben olajon megpirítom a szalonnát, rádobom a hagymát, dinsztelem, hozzáadom a krumplit, paprikát és paradicsomot, fűszerezem, feleresztem vízzel.

Amikor a krumpli már majdnem puha, hozzáadom a tarhonyát is, öntök hozzá vörösbort, majd beleteszem a kolbászt, készre főzöm.

Kovászos uborkával fogyasztottam.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére