Főoldal / Szárnyas Ételek / Fűszeres csirkeszárnyak kukoricás bundában

Fűszeres csirkeszárnyak kukoricás bundában

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Fűszeres csirkeszárnyak kukoricás bundában

Fűszeres csirkeszárnyak kukoricás bundában

Hozzávalók:

  • 1 kg csirkeszárny 
  • 1 mokkáskanál durvára őrölt bors 
  • só 
  • 1 db chili paprika 
  • 2-3 gerezd fokhagyma 

A panírozáshoz: 

  • kukoricaliszt 
  • tojás 
  • natúr kukoricapehely 
  • zsemlemorzsa 

A sütéshez: 

  • étolaj
Elkészítési idő:45 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGlutén mentes:nem
Nehézség:Nagyon egyszerűLaktóz mentes:igen

Elkészítés:

A csirkeszárnyakat megtisztítjuk, a forgóknál elvágjuk, a szárnyvégeket levágjuk. A húst sózzuk, alaposan befűszerezzük, és 20-30 percre a hűtőbe tesszük.

A kukoricapelyhet apróra morzsoljuk.

A szárnyakat lisztbe, tojásba, és az összemorzsolt kukoricapehelybe vagy kukoricapehely és zsemlemorzsa keverékébe panírozzuk.

Bő forró olajban kisütjük.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Értékeld a receptet

Kautz József (366 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére