Főoldal / Sertés ételek / Böllér pecsenye

Böllér pecsenye

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Böllér pecsenye

Böllér pecsenye

Hozzávalók:

  • 4 szelet sertéskaraj csont nélkül
  • 4 sertéstarja csont nélkül
  • grill fűszer
  • 1 tk. durvára őrölt bors
  • étolaj
  • 1 kg burgonya
  • 40 dkg házi csalamádé
  • 2 fej lila hagyma
  • 40 dkg házi csalamádé
Elkészítési idő:30 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:igen
Nehézség:Nagyon egyszerűLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A hússzeleteket kiklopfoljuk, a tarján az inas részeket bevagdossuk, megszórjuk sóval, grill fűszerrel és durvára őrölt borssal.

A karaj és tarja szeleteket egy tálba tesszük, és annyi olajat öntünk rá hogy ellepje, majd 24 órára a hűtőbe tesszük pácolódni.

A hagymát és a burgonyát megtisztítjuk. A burgonyát hasábokra a hagymákat fél karikákra vágjuk.

A burgonyát bő olajban megsütjük.

A hússzeleteket grillen vagy serpenyőben, kevés olajon szép pirosra sütjük.

A megsült húst sült burgonyával, házi csalamádéval és a lila hagymával tálaltam.

Jó étvágyat kívánok hozzá!!

Böllér pecsenye 5.00/5 (1 értékelés)

Kautz József (366 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére