Főoldal / Egytálételek / Buciban sült camembert

Buciban sült camembert

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Buciban sült camembert

Buciban sült camembert

Hozzávalók:

  • 1 db buci
  • 1 db camembert
  • 1 gerezd fokhagyma
  • őrölt fekete bors
  • fehérbor
  • extra szűz olívaolaj
Elkészítési idő:20 percFogyókúrás:nem
Költség:0-500 FTVegetáriánus:igen
Adagok:1 főreGluténmentes:nem
Nehézség:Nagyon egyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A fokhagymát felszeletelem.

A buci tetejét levágom, a belsejét kikaparom, öntök bele kevés fehérbort és olívaolajat (összesen a kettő együtt kb. 0,5 dl legyen), sózom, borsozom. Belehelyezem a sajtot.

A sajtba metszek nyílásokat, és ebbe dugdosom a fokhagyma szeleteket.

Egy serpenyőben a bucit olívaolajon megpirítom.

Jégsalátaleveleken tálalom.

Tipp / megjegyzés:
Egyszerű, de nagyszerű

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére