Főoldal / Tészta ételek / Chilis gombás spagetti kecskesajttal

Chilis gombás spagetti kecskesajttal

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Chilis gombás spagetti kecskesajttal

Chilis gombás spagetti kecskesajttal

Hozzávalók:

  • 25 dkg csiperkegomba
  • 1 fej vöröshagyma
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 5 db chili
  • 3 szál petrezselyem
  • őrölt fekete bors
  • kakukkfű
  • oregano
  • 2 ek olívaolaj
  • 4 ek pesto
  • 1 dl fehérbor
  • 1 dl főzőtejszín
  • 5 dkg érett kékpenészes kecskesajt
  • 12 db koktélparadicsom
  • 25 dkg spagetti tészta
Elkészítési idő:45 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:igen
Adagok:2 főreGluténmentes:nem
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A hagymákat, chilit és a petrezselymet felaprítom. A gombát felszeletelem.

A tészta vizét felteszem, sózom, öntök bele néhány csepp olajat. Ha forr a víz a tésztát beleteszem a fazékba, és megfőzöm.

Egy nagy serpenyőben olajon megdinsztelem a hagymát, majd ráteszem a chilit, és a gombát. Ízlés szerint fűszerezem.

Amikor megpirult egy kicsit, rákanalazom a pestot, ráöntöm a bort és a tejszínt.Összeforralom, majd a leszűrt tésztát a szószba forgatom.
A tésztát a kékpenészes sajttal megszórva, koktélparadicsommal tálalom.

 

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére