Főoldal / Szárnyas Ételek / Colában sült csirke

Colában sült csirke

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Colában sült csirke

Colában sült csirke

Hozzávalók:

  • fél kg csirkehús (jelen esetben szárny)
  • 1 dl kóla (Coca)
  • 1 evőkanál méz
  • 2 evőkanál ketchup
  • 2 evőkanál olaj
  • 1 kiskanál erős pista
  • bors
Elkészítési idő:45 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:igen
Nehézség:Nagyon egyszerűLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A húst megtisztítjuk és besózzuk.
A pác hozzávalóit egy tálban alaposan összekeverjük, majd beleforgatjuk a csirke szárnyakat.
Lefedjük, és egy éjszakára, de legalább 1-2 órára hűtőbe tesszük.

A pácolás után a húst egy tepsibe borítjuk, alufóliával lefedjük és 180 fokra előmelegített sütőbe tesszük. 20-30 perc után levesszük róla az alufóliát és pirosra sütjük.

Az eredmény, finom, omlós ízletes hús.

Próbáljátok ki ti is akár csirkével akár más hússal, például sertés oldalassal.

Jó étvágyat kívánok!

Colában sült csirke 5.00/5 (1 értékelés)

Zsike54 (99 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére