Csirkesaláta

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Csirkesaláta

Csirkesaláta

Hozzávalók:

  • maradék sült csirke / mell vagy comb /
  • 1 db közepes kígyó uborka
  • 2 db paradicsom
  • 1 szál póréhagyma
  • 1 cs hónapos retek
  • 3 db paprika /ha van színes,zöld,sárga,piros/
  • 3-4 gerezd fokhagyma
  • 1/2 dl olíva olaj
  • 2 szelet rozskenyér
  • 3 dl joghurt
  • őrölt fehér bors
  • 4 db tojás
Elkészítési idő:20 percFogyókúrás:igen
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:nem
Nehézség:Nagyon egyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A csirkehúst leszedjük a csontról és csíkokra vagy kockákra vágjuk.

A zöldségeket szintén feldaraboljuk.

A rozskenyeret kockákra vágjuk és kevés átnyomott fokhagymával elkevert olíva olajat csepegtetünk rá majd sütőben arany barnára pirítjuk.

A joghurtot elkeverjük kevés sóval,őrölt borssal és fokhagymával.

A tojásokat megfőzzük.

A feldarabolt zöldségeket összekeverjük. Rácsepegtetjük a maradék fokhagymás olajat. Öntünk rá a joghurtból.

Ráhalmozzuk a csirkehúst és a kenyérkockát. Négybe vágott főtt tojással díszítjük.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Csirkesaláta 5.00/5 (1 értékelés)

Kautz József (366 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére