Csodapalacsinta
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
Egy kapcsos tortaformát folpackkal kibélelünk.
A kávét a rumaromával összekeverjük, megmártogatjuk benne a babapiskótát, majd kirakjuk vele szorosan a tortaforma alját.
A vaníliás pudingport fél liter tejben, 3 evőkanál cukorral felfőzzük, és amikor már csak langyos, a piskótára kenjük.
A palacsintákat megtöltjük kakaóporral, és feltekerjük. Majd mint a kakaós csigákat feltekerjük, és a vaníliás pudingra helyezzük. Kívülről haladjunk befelé.
A csokis pudingot főzzük meg fél tejben 3 evőkanál cukorral, és simítsuk a palacsintákra.
A meggyet csöpögtessük le, és oszlassuk el a csokipuding tetején, majd szórjuk meg fahéjjal.
A puncsos pudingot főzzük fel a meggylével és 1 evőkanál cukorral. Ha langyosra hűlt simítsuk a meggyekre.
Hűtőben dermesszük ki, és ha kész, távolítsuk el a kapcsos tortaformát.
Úgy szeleteljük, mint a tortákat.
Tipp / megjegyzés:
A csodapalacsinta tulajdonképpen egy palacsintatorta, melyet ünnepi alkalmakra is elkészíthetünk.