Főoldal / Egytálételek / Cukkinis lecsó csípős kolbásszal

Cukkinis lecsó csípős kolbásszal

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Cukkinis lecsó csípős kolbásszal

Cukkinis lecsó csípős kolbásszal

Hozzávalók:

  • 80 dkg sárga és piros bogyiszlói paprika
  • 1 db kápia paprika
  • 1 db kicsi cukkini
  • 40 dkg paradicsom
  • 2 db vöröshagyma
  • 4 db chili
  • 2 db vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 5 dkg füstölt szalonna
  • 15 dkg füstölt csípős kolbász
  • őrölt fekete bors
  • őrölt csípős fűszerpaprika
  • olívaolaj
Elkészítési idő:30 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:igen
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A hagymát és a szalonnát kockákra vágom, a paprika magházát kivágom és felszeletelem.

Egy nagy serpenyőben bő olajon megpirítom a szalonnát és a hagymát majd ráteszem a paprikát.

Feldarabolom a cukkinit és a paradicsomot is, majd a paprikához adom őket. Hozzáadom a chilit, majd ízlés szerint sózom, borsozom.

Amikor a lecsó már majdnem elkészült hozzáadom a felszeletelt kolbászt.  Szórok rá bőven pirospaprikát. Összeforralom, megkeverem és már lehet tálalni.

Kenyérrel, de akár rizzsel is fogyasztható.

Tipp / megjegyzés:
Ki voltam éhezve egy jó csípős lecsóra. A végeredmény kiváló lett. Pont olyan csípős, ahogy akartam.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére