Főoldal / Sertés ételek / Darált hússal töltött karaj

Darált hússal töltött karaj

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Darált hússal töltött karaj

Darálthússal töltött karaj

Hozzávalók:

  • 80 dkg csont nélküli karaj
  • 30 dkg darált hús
  • 1 csokor zöldhagyma
  • 1 csokor petrezselyem zöld
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 tojás
  • fél zsemle
  • só, bors
  • pirospaprika
  • olaj
Elkészítési idő: 1óra 30 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Normál Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A húst felszeletelem kiklopfolom sózom borsozom.

A darált húshoz hozzáadom a beáztatott és kinyomkodott zsemlét , fokhagymát, tojást, sóval, borssal pirospaprikával ízesítem, majd hozzáadom az apróra vágott zöldhagymát és petrezselyemzöldet.

Ezzel a töltelékkel megtöltöm a karajszeleteket, felcsavarom és fogvájóval megtűzöm.

A tepsibe sütőpapírt teszek ráhelyezem a húsokat, és 150 fokon 1 órát sütöm.

Darált hússal töltött karaj 5.00/5 (1 értékelés)

Vicuska1 (143 Recept)

Mondhatom, hogy a sütés-főzés a legfőbb hobby-m és a legkedvesebb időtöltésem, az internet felderítése, kertészkedés, kötés, sétálás melett. Szeretek a konyhában „alkotni”, újdonságokat kipróbálni, meg az otthonról hozott, már jól bevált, receptjeimet új oldalról megközelíteni, díszítés, illetve új dolgok hozzáadásával.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére