Főoldal / Szárnyas Ételek / Fácáncomb krumplipürével mandarinnal

Fácáncomb krumplipürével mandarinnal

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Fácáncomb krumplipürével mandarinnal

Fácáncomb krumplipürével mandarinnal

Hozzávalók:

  • 1 db fácáncomb
  • 2 db burgonya
  • őrölt fekete bors
  • libazsír
  • vaj
  • 1 db mandarin
Elkészítési idő: több mint 2 és fél óra Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 1 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A krumplikat megpucolom, felvágom, és sós vízben megfőzöm. Ha megfőtt, leszűröm, összetöröm, és a vajjal összekeverem.

A  combot levesnek, vagy leveskockás vízben megfőzöm. Kiveszem, megszórom borssal, rakok rá egy kevés zsírt, és beteszem a grillsütőbe amíg megpirul.

Tálaláskor a tányérra helyezem a fácáncombot, mellékanalazom a krumplipürét, és rárakom a mandarint.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére