Főoldal / Szárnyas Ételek / Fácánpörkölt főtt tésztával

Fácánpörkölt főtt tésztával

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Fácánpörkölt főtt tésztával

Fácánpörkölt főtt tésztával

Hozzávalók:

  • 1 db fácán
  • 3 fej vöröshagyma
  • olaj, őrölt csemege paprika, só, bors, delikát
  • 1 tk. erős Pista
  • 1 zöldpaprika
  • 1 paradicsom
  • 4-5 ek. lecsó
Elkészítési idő:1óra 30 percFogyókúrás:nem
Költség:1500-2000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:nem
Nehézség:NormálLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A vöröshagymát apró kockákra vágjuk, olajon lepirítjuk, majd a tűzről levéve hozzáadjuk a pirospaprikát.

Ezt követően hozzáadjuk a darabolt fácánhúst, és felengedjük vízzel.

Sóval, borssal, delikáttal ízesítjük. Hozzáadjuk az erős Pistát, a zöldpaprikát, és a paradicsomot, majd amikor felfőtt beletesszük a lecsót is, és a húst puhára főzzük.

Amikor elkészült a fácánpörkölt, kifőtt tésztával tálaljuk.

Értékeld a receptet

huszanke (38 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére