Főoldal / Egytálételek / Francia lecsó tésztával

Francia lecsó tésztával

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Francia lecsó tésztával

Francia lecsó tésztával

Hozzávalók:

  • 1/2 padlizsán
  • 1/2 cukkini
  • 1/2 sárga cukkini
  • 2 db piros paprika
  • 1 db sárga paprika
  • 2 db csípős hegyes zöld paprika
  • 3 db chili paprika
  • 6 db paradicsom
  • 2 fej vöröshagyma
  • 1 újhagyma zöldjével
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 10 szem magnélküli fekete olíva bogyó
  • 3 szál kakukkfű
  • 1 szál rozmaring
  • 10 levél bazsalikom
  • őrölt fekete bors
  • őrölt csípős piros paprika
  • majoranna
  • provence fűszerkeverék
  • 1 doboz (50 dkg) Barilla Rigatoni (tészta)
  • olíva olaj
Elkészítési idő:45 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:igen
Adagok:4 főreGluténmentes:nem
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A padlizsánt és a cukkinit hosszában kettévágom, majd megint kettévágom és felszeletelem.

A paprikát kettévágom, majd karikára vágom,a hegyes paprikát és a chilit karikára vágom, a paradicsomot negyedelem, a hagymákat aprítom.

Egy serpenyőben olajon megdinsztelem a hagymákat, majd ráteszem a paprikákat, a padlizsánt és a cukkinit, végül a paradicsomot. Fűszerezem.

Közben felteszem a tésztát főni.

Amikor a tészta megfőtt, hozzákeverem a zöldségekhez, belekeverem még az olívabogyókat is, majd tálalok.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére