Főoldal / Kelt tészták / Cheddar sajtos kolbászos puffancs

Cheddar sajtos kolbászos puffancs

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Cheddar sajtos kolbászos puffancs

Cheddar sajtos kolbászos puffancs

Hozzávalók:

  • 2,5 dl langyos tej
  • 2 tojás
  • 1 tk. só
  • 1 tk. cukor
  • kb. 0,5 kg liszt
  • fél csomag szárított élesztő (11 grammos)
  • 4 dkg olvasztott vaj
  • 15 dkg cheddar sajt apróra vágva
  • 15 dkg füstölt kolbász
  • 1 kis csokor bazsalikom
Elkészítési idő:30 percFogyókúrás:nem
Költség:1000-1500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:nem
Nehézség:NormálLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A tészta hozzávalóit a mixer táljában bedagasztjuk.(a szárított élesztőt nem szükséges külön felfuttatni.)
Közepesen kemény tésztát kapunk, amibe a végén keverjük bele a cheddar sajtot, a kolbászt és az aprított bazsalikomot.
Letakarva, meleg helyen hagyjuk a duplájára kelni.

A megkelt tésztát 12 részre osztjuk, egyenként kis golyókat formázunk belőle, és kivajazott muffintepsibe tesszük őket.
Újra hagyjuk megkelni, majd 180 fokos sütőben kb. 25 perc alatt megsütjük őket.

Értékeld a receptet

Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére