Főoldal / Szárnyas Ételek / Mustáros rántott hús

Mustáros rántott hús

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Mustáros rántott hús

Mustáros rántott hús

Hozzávalók:

  • 2 nagy csirkemell
  • 1 evőkanál magvas mustár
  • liszt
  • 3 tojás
  • kevés tej
  • zsemlemorzsa
  • só, bors

A sütéshez:

  • olaj
Elkészítési idő:30 percFogyókúrás:nem
Költség:1000-1500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:nem
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A húst felszeleteljük, majd enyhén kiklopfoljuk. Sózzuk, majd az egyik oldalát vékonyan megkenjük a magos mustárral.

A tojást felverjük, fűszerezzük és hozzáadjuk a tejet.

A húst lisztbe forgatjuk, majd megmártjuk a tojásos keverékbe, és végül a zsemlemorzsába hempergetjük.

Forró olajban aranybarnára sütjük, majd tetszés szerinti körettel kínáljuk.

Mustáros rántott hús 4.00/5 (5 értékelés)

Laura (28 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére