Főoldal / Szárnyas Ételek / Mustáros rántott hús

Mustáros rántott hús

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Mustáros rántott hús

Mustáros rántott hús

Hozzávalók:

  • 2 nagy csirkemell
  • 1 evőkanál magvas mustár
  • liszt
  • 3 tojás
  • kevés tej
  • zsemlemorzsa
  • só, bors

A sütéshez:

  • olaj
Elkészítési idő: 30 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A húst felszeleteljük, majd enyhén kiklopfoljuk. Sózzuk, majd az egyik oldalát vékonyan megkenjük a magos mustárral.

A tojást felverjük, fűszerezzük és hozzáadjuk a tejet.

A húst lisztbe forgatjuk, majd megmártjuk a tojásos keverékbe, és végül a zsemlemorzsába hempergetjük.

Forró olajban aranybarnára sütjük, majd tetszés szerinti körettel kínáljuk.

Mustáros rántott hús 4.00/5 (5 értékelés)

Laura (56 Recept)


Szólj hozzá!

A lap tetejére