Főoldal / Sertés ételek / Fordított hús

Fordított hús

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Fordított hús

Fordított hús

Hozzávalók:

  • 1 kg sertéshús
  • panírhoz (zsemlemorzsa, tojás, liszt)
  • 5 dl víz
  • 4 ek. ketchup
  • 3 ek. mustár
  • 5 dkg margarin
  • 1 kk.vegeta
  • só (ízlés szerint)
  • 1 nagy fej vörös hagyma
Elkészítési idő: 1 óra Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A húst felszeleteljük, megmossuk, kiklopfoljuk, majd besózzuk. Ezután FORDÍTOTT sorrendben bepanírozzuk a hús szeleteket. Vagyis: 1. a morzsa, 2. a tojás, 3. a liszt.

Forró olajban hirtelen kisütjük, majd tepsibe fektetjük.

Felszeleteljük a vöröshagymát, és elosztjuk a húsok tetején.

A víz, ketchup, mustár, margarin és vegeta keverékét felforraljuk, majd a húsokra öntjük.

Fóliával lefedve előmelegített sütőben 170fokon  kb. 45 perc alatt készre sütjük.
http://tundikonyha.blogspot.hu/

Mentés

Értékeld a receptet

Tündi konyha (124 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére