Gesztenyés-mascarponés bomba
Hozzávalók:
A tetejére:
|
|
Elkészítés:
A gesztenyemasszát kikeverjük a mascarponével, a tejszínnel és legalább 1 evőkanál rummal.
Ezután egy mélyebb tálat folpackkal kibélelünk.
Egy müzlis tálkába tejet öntünk, amihez egy pici rumot adunk.
A babapiskótákat éppen csak megmártjuk a rumos tejbe, majd sorba kirakjuk vele a forma alját és körben az öldalát.
Belesimítjuk a krém felét. Erre egy sor megmártott babapiskóta következik, amit befedünk a maradék krémmel.
Végül piskótával zárjuk le. (A képek között találtok képet a belsejéről is. ) A folpackkal betakarjuk és egy kistányért teszünk rá.
Másnap reggelig hűtőbe tesszük.
Másnap kiborítjuk egy tányérra, és óvatosan lehúzzuk róla a folpackot.
Vízgőz felett megolvasztjuk a csokoládét egy ek olajjak, majd bevonjuk vele a sütemény tetejét.