Főoldal / Desszertek / Gesztenyés tekercs

Gesztenyés tekercs

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Gesztenyés tekercs

Gesztenyés tekercs

Hozzávalók:

  • 25 dkg darált háztartási keksz
  • 18 dkg margarin
  • 10 dkg porcukor
  • 1 kk kakaópor
  • rum( ízlés szerint)

A krémhez:

  • 25 dkg gesztenye massza
  • 10 dkg margarin
  • 5 dkg porcukor
  • ízlés szerint rum
Elkészítési idő: 30 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: igen
Adagok: 6 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A kakaós részhez az alapanyagokat jól összegyúrjuk, majd két részre osztjuk, kinyújtjuk.

A krém hozzávalóit is összedolgozzuk, szintén két részre osztjuk.

Megkenjük a gesztenyés krémmel a kakaós lapokat, és óvatosan feltekerjük.

Folpackba csomagoljuk, és hűtőszekrénybe tesszük.

Ha megdermedt, szeleteljük.

Tipp / megjegyzés:

 

Gesztenyés tekercs 3.90/5 (10 értékelés)

Marcsi (681 Recept)

Üdvözöllek kedves látogató. Marcsi vagyok, az oldal egyik alapítója. Ha bármi kérdésed, észrevételed lenne, az oldallal kapcsolatban, küldj egy e-mailt a [email protected] email címre.


Szólj hozzá!

A lap tetejére