Főoldal / Sertés ételek / Göngyölt karaj kolbásszal mackósajttal töltve

Göngyölt karaj kolbásszal mackósajttal töltve

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Göngyölt karaj kolbásszal mackósajttal töltve

Göngyölt karaj kolbásszal mackósajttal töltve

Hozzávalók:

  • 4 szelet karaj csont nélkül
  • 1 szál paraszt kolbász
  • 8 db mackósajt /vagy tömlős krémsajt/
  • 8 szelet bacon
  • 1 db piros kaliforniai paprika
  • 1 db sárga kaliforniai paprika
  • grill fűszer
  • őrölt fehér bors
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, és grillfűszerrel megszórjuk.

A kolbászt és a paprikákat apró kockákra vágjuk és összedolgozzuk a sajttal. Ízesítjük sóval és őrölt fehér borssal.

A tölteléket elosztjuk a kiterített karajszeleteken majd a hússzeleteket felgöngyöljük. A hús tekercseket 2-2 szelet baconba tekerjük és szorosan alufóliába csavarjuk.

A tekercseket tepsibe vagy sütőrácsra tesszük és 180 fokra előmelegített sütőben, 30-35 perc alatt készre sütjük.

Mikor átsült a fóliát levéve a bacont pár perc alatt a sütőben megpiríthatjuk rajta, így szép piros és ropogós lesz.

Tetszés szerinti körettel tálalható. (sült burgonya, burgonyapüré, rizs, saláták…)

Jó étvágyat kívánok hozzá!!

Értékeld a receptet

Kautz József (366 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére