Főoldal / Ünnepi ételek / Húsvéti rántott sajt

Húsvéti rántott sajt

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Húsvéti rántott sajt

Húsvéti rántott sajt

Hozzávalók:

  • 8 szelet trappista sajt / kb.4-5 mm vastag /
  • 4 db főtt tojás
  • 4 szelet sonka

A panírozáshoz:

  • liszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa

A sütéshez:

  • étolaj
Elkészítési idő: 20 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Glutén mentes: nem
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktóz mentes: nem

Elkészítés:

A főtt tojásokat felkarikázzuk.

Két-két szelet sajt közé teszünk 1-1 szelet sonkát és tojáskarikákat /amennyi ráfér/

A sajtokat duplán bepanírozzuk. Lisztbe,tojásba,zsemlemorzsába forgatjuk majd ismét tojás és zsemlemorzsa következik.

Bő olajban kisütjük.

Ezt a receptet húsvétkor készítettem Csak egy ötlet.

Jó étvágyat kívánok!!

Tipp / megjegyzés:
Húsvétkor készítettem ezt a fogást. A maradék sonkát és főtt tojást használtam fel. :)

Húsvéti rántott sajt 5.00/5 (2 értékelés)


Szólj hozzá!

A lap tetejére