Főoldal / Sertés ételek / Zöldborsós pörkölt

Zöldborsós pörkölt

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Zöldborsós pörkölt

Zöldborsós pörkölt

Hozzávalók:

  • 1 kg sertés hús
  • 25 dkg zöldborsó
  • 1 nagy fej vöröshagyma
  • 1 dl olaj
  • 3 gerezd zúzott fokhagyma
  • 3 ek. lecsó (vagy 1 db paprika, 1db paradicsom)
  • 1 ek. pirospaprika
  • bors
  • majoránna
Elkészítési idő:45 percFogyókúrás:nem
Költség:1000-1500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:6 főreGluténmentes:nem
Nehézség:NormálLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A hagymát apró kockákra vágjuk. Az olajon megdinszteljük a hagymát, megszórjuk a piros paprikával, hozzáadjuk a kockákra vágott húst, a zúzott fokhagymát, a zöldborsót, a fűszereket és felöntjük kevés vízzel, majd lefedve puhára pároljuk.

Főtt tésztával kínáljuk.

Zöldborsós pörkölt 4.50/5 (6 értékelés)

Domján Mária (560 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére