Főoldal / Szárnyas Ételek / Kínai szezám magos csirke

Kínai szezám magos csirke

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Kínai szezám magos csirke

Kínai szezám magos csirke

Hozzávalók:

  • 1 csirke mell
  • 2 dl tej
  • 4 kanál liszt
  • fél csomag sütő por
  • fél dl olaj
  • 1 tojás
  • 3 dl ketchup
  • 3 evő kanál méz
  • 1 nagy kanál szezám mag
Elkészítési idő: 1 óra Fogyókúrás: nem
Költség: 1500-2000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Normál Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A csirke mellet apróra vágjuk, és sós vízben puhára főzzük.

Sűrű palacsinta tésztát készítünk a tejből, lisztből, olajból, tojásból és sütőporból.

Bele mártogatjuk a csirke mellet és forró olajban kisütjük.

Össze keverjük a mézet, ketchupot, a szezám magot, és még forrón megmártogatjuk benne a bundázott csirke melleket.

Hidegen is finom.

Értékeld a receptet


Szólj hozzá!

A lap tetejére