Ezt se hagyd ki!
Főoldal / Szárnyas Ételek / Kínai szezám magos csirke

Kínai szezám magos csirke

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Kínai szezám magos csirke

Kínai szezám magos csirke

Hozzávalók:

  • 1 csirke mell
  • 2 dl tej
  • 4 kanál liszt
  • fél csomag sütő por
  • fél dl olaj
  • 1 tojás
  • 3 dl ketchup
  • 3 evő kanál méz
  • 1 nagy kanál szezám mag
Elkészítési idő: 1 óra Fogyókúrás: nem
Költség: 1500-2000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Normál Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A csirke mellet apróra vágjuk, és sós vízben puhára főzzük.

Sűrű palacsinta tésztát készítünk a tejből, lisztből, olajból, tojásból és sütőporból.

Bele mártogatjuk a csirke mellet és forró olajban kisütjük.

Össze keverjük a mézet, ketchupot, a szezám magot, és még forrón megmártogatjuk benne a bundázott csirke melleket.

Hidegen is finom.

Értékeld a receptet

kgyorgyi68 (287 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére