Főoldal / Egytálételek / Korpás búzagánica

Korpás búzagánica

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Korpás búzagánica

Korpás búzagánica

Hozzávalók:

  • 2 bögre búzaliszt
  • 2 evőkanál búzadara
  • 3 evőkanál étkezési búzakorpa
  • 5 evőkanál zsír
  • ízlés szerint só
  • 7 dl forró víz
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 0-500 FT Vegetáriánus: igen
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Normál Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A lisztet, búzadarával, és étkezési búzakorpával, össze keverjük.Majd egy 3 literes lábosban megpirítjuk.

Amikor már jó melegre pirult forró vizet öntünk rá és gyorsan fakanállal elkeverjük,majd 5 evőkanál forró zsírral meg locsoljuk.
Evőkanál segítségével apróra daraboljuk. Egy 36x23cm -res tepsibe. Bármilyen savanyúsággal tálalhatjuk.

Most pirított vöröshagymával,és tejföllel meglocsolva tálaltam..

Értékeld a receptet


Szólj hozzá!

A lap tetejére