Főoldal / Szárnyas Ételek / Májas csirkemell

Májas csirkemell

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Májas csirkemell

Májas csirkemell

Hozzávalók:

  • 1 filézett csirkemell
  • 1 doboz májkrém
  • 5 deka füstölt szalonna vagy sonka
  • 1 deci 20%-os tejföl
  • 1 kanál mustár
  • 1 mk kanál majoránna
  • őrölt bors
  • aprított petrezselyem
  • 2 deci tejföl
Elkészítési idő:45 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:igen
Nehézség:Nagyon egyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A szalonnát vagy sonkát nagyon apró kockákra vágom, majd összekeverem a többi hozzávalóval.

A csirkemelleket egy tűzálló tálba lerakom. A hússzeleteknek a felső felét a tejfölös keverékkel bekenem.
Előmelegített forró sütőbe 30-35perc alatt készre sütöm.

Két almát megpucolom, karikára vágom, és kevéske olajon, mézzel megpárolom.

Burgonya pürével és almakarikával tálalom.

Az alma karikák nagyon jól harmonizálnak a füstölt sonkás májassal

Értékeld a receptet

Domján Mária (560 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére