Főoldal / Hal ételek / Mángoldos medvehagymás rigatoni füstölt lazaccal fehér borral

Mángoldos medvehagymás rigatoni füstölt lazaccal fehér borral

Mángoldos medvehagymás rigatoni füstölt lazaccal fehér borral

Mángoldos medvehagymás rigatoni füstölt lazaccal fehér borral

Hozzávalók:

  • 4 db nagyobb mángold levél
  • 4 db medvehagyma levél
  • 1/2 zacskó (25 dkg) mezzi rigatoni tészta
  • 1 tasak (10 dkg füstölt lazac)
  • 1/2 fej vöröshagyma
  • 1 db újhagyma zöldjével
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 4 db csiperke gomba
  • chili paprika
  • kapri bogyó
  • főzőtejszín
  • őrölt fekete bors
  • őrölt fehér bors
  • olíva olaj
  • fehér bor
  • gouda sajt
  • chili paprika (díszítésnek)
Elkészítési idő: 25 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 2 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A tésztát felteszem főni. Közben felaprítom a hagymát, fokhagymát, chili paprikát.

Az újhagymát karikára vágom, a mángoldot, medvehagymát és gombát szeletelem. A lazacot kockára vágom.

Egy serpenyőben kevés olajon dinsztelem a hagymát, fokhagymát, újhagymát, ráteszem a lazacot, öntök hozzá tejszínt, fűszerezem, hozzáadom a mángoldot, medvehagymát, gombát, kapribogyót, chili paprikát, locsolok rá fehér bort.

Végül hozzákeverem a megfőzött, leszűrt tésztát, tálalok.

A tésztára gouda sajtot reszelek, és chili paprikával és medvesajttal díszítem.

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

A lap tetejére