Főoldal / Sertés ételek / Medvehagymás baconos krémsajttal töltött borda

Medvehagymás baconos krémsajttal töltött borda

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Medvehagymás baconos krémsajttal töltött borda

Medvehagymás baconos krémsajttal töltött borda

Hozzávalók:

  • 4 nagyobb szelet karaj csont nélkül
  • 1 cs. medvehagyma
  • 2 db tömlős krémsajt
  • 15 dkg bacon
  • őrölt fehér bors
  • 20 dkg teljes kiőrlésű liszt
  • 2-3 tojás
  • 30 dkg rozsos zsemlemorzsa
  • étolaj
Elkészítési idő:30 percFogyókúrás:nem
Költség:1000-1500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:nem
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A medvehagymát apróra, a bacont kis kockákra felvágjuk. A bacont egy forró serpenyőben kipirítjuk és leszűrjük. A hússzeleteket kiklopfoljuk, megsózzuk.

Az apróra vágott medvehagymát és a sült bacont elkeverjük a krémsajttal. Ízesítjük sóval, ha szükséges, (a bacon sós) és borssal.
A töltelékből teszünk a karajszeletek egyik oldalára, majd ráhajtjuk a másik felét és a szokásos módon bepanírozzuk. (ha szükséges tűzzük össze a hús szelet széleit, hogy könnyebben tudjuk panírozni)

Bő olajban, közepes hőfokon kisütjük a töltött karajszeleteket.
Párolt zöldséget készítettem mellé köretnek, de tetszés szerint más körettel is tálalható.
Jó étvágyat kívánok hozzá!

Medvehagymás baconos krémsajttal töltött borda 5.00/5 (2 értékelés)

Kautz József (366 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére