Főoldal / Szárnyas Ételek / Mexikói csirkemáj

Mexikói csirkemáj

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Mexikói csirkemáj

Mexikói csirkemáj

Hozzávalók:

  • 50 dkg csirkemáj
  • 30 dkg mexikói keverék
  • 1 fej hagyma
  • 1 ek. piros paprika
  • étolaj kb 1 deci
Elkészítési idő: 25 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

Az apróra vágott vöröshagymát az olajon üvegesre pároljuk.
A csirkemájat felszeleteljük. Amikor a hagyma üveges hozzáadjuk a pirospaprikát,  a mexikói zöldségkeveréket valamint a szeletelt csirkemájat. Az egészet kicsit megsózzuk és puhára főzöm.
Barna rizzsel vagy nokedlivel tálaljuk.

Értékeld a receptet

Domján Mária (560 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére