Főoldal / Kelt tészták / Pizzás csiga II

Pizzás csiga II

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Pizzás csiga II

Pizzás csiga II

Hozzávalók:

  • 50 deka liszt
  • 2 tojás sárgája
  • 1 pohár joghurt
  • 3 kanál étolaj
  • 1 kanál só
  • 1 kanál cukor
  • 1,8 deci víz
  • 3 deka élesztő
  • +1 tojás a kenéshez

A töltelékhez:

  • 1 tubus pizzakrém
  • 10 deka párizsi
  • 10 deka reszelt sajt
Elkészítési idő:1óra 15 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:6 főreGluténmentes:nem
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A hozzávalókból kelt tésztát készítek. Amikor bedagasztottam duplájára kelesztem. (Kb 1 óra hosszat kelt.)

Utána kiöntöm lisztezett gyúródeszkára, és kb. 5 mm vékonyra kinyújtom.Egy nagy lap lett belőle.

Vékonyan olajjal lekenem, erre rákenem a pizzakrémet, majd megszórom t apró darabokba vágott párizsival, és reszelt sajttal.

Feltekerem, és 2 centis darabokat vágok belőle.

Sütőpapiros sütőlapra teszem, egy kicsit még kelesztem, majd tojással lekenem, és 180fokon megsütöm.

Értékeld a receptet

Domján Mária (560 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére