Főoldal / Egytálételek / Rakott burgonya Marcsi konyhájából

Rakott burgonya Marcsi konyhájából

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Rakott burgonya Marcsi konyhájából

Rakott burgonya Marcsi konyhájából

Hozzávalók:

  • 1 kg burgonya
  • 3 db főtt tojás
  • 20 dkg kolbász
  • 1/2 liter tejföl
Elkészítési idő:45 percFogyókúrás:nem
Költség:1000-1500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:2 főreGluténmentes:igen
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

Egy hőálló sütőedénynek az alját kicsit kiolajozzuk.

A burgonyát előre megfőzzük és karikákra szeleteljük. A tojásokat szintén miután megfőtt karikára vágjuk és a kolbászt is felkarikázzuk. A sütőedény aljára burgonya karikákat teszünk. Erre jön a kolbász, a főtt tojás, só ízlés szerint és egy kis tejföl.

Ezt a műveletet még egyszer megismételjük és a tetejét alaposan meglocsoljuk a tejföllel.
200 fokos sütőben kb 25-30 perc alatt megsütjük.

Értékeld a receptet

Domján Mária (535 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére