Főoldal / Egytálételek / Rakott burgonya Marcsi konyhájából

Rakott burgonya Marcsi konyhájából

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Rakott burgonya Marcsi konyhájából

Rakott burgonya Marcsi konyhájából

Hozzávalók:

  • 1 kg burgonya
  • 3 db főtt tojás
  • 20 dkg kolbász
  • 1/2 liter tejföl
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 2 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

Egy hőálló sütőedénynek az alját kicsit kiolajozzuk.

A burgonyát előre megfőzzük és karikákra szeleteljük. A tojásokat szintén miután megfőtt karikára vágjuk és a kolbászt is felkarikázzuk. A sütőedény aljára burgonya karikákat teszünk. Erre jön a kolbász, a főtt tojás, só ízlés szerint és egy kis tejföl.

Ezt a műveletet még egyszer megismételjük és a tetejét alaposan meglocsoljuk a tejföllel.
200 fokos sütőben kb 25-30 perc alatt megsütjük.

Értékeld a receptet

Domján Mária (560 Recept)


Szólj hozzá!

A lap tetejére