Főoldal / Vegetáriánus / Rántott patiszon

Rántott patiszon

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Rántott patiszon

Rántott patisszon chiliszósszal majonézzel

Hozzávalók:

  • 1 db patiszon
  • 1 db tojás
  • kukoricaliszt
  • zsemlemorzsa
  • chiliszósz (elhagyható)
  • majonéz (elhagyható)
  • őrölt fekete bors
  • olívaolaj
Elkészítési idő:15 percFogyókúrás:nem
Költség:0-500 FTVegetáriánus:igen
Adagok:1 főreGluténmentes:nem
Nehézség:Nagyon egyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A patisszont megpucolom, felszeletelem, fűszerezem.

Kukoricalisztbe, tojásba, zsemlemorzsába panírozom.

Olívaolajban kisütöm.

Akár chiliszósszal vagy majonézzel is tálalható.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére