Főoldal / Szárnyas Ételek / Mandulás rozmaringos bundában sült csirkemell filé

Mandulás rozmaringos bundában sült csirkemell filé

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

 Mandulás rozmaringos bundában sült csirkemell filé

Mandulás rozmaringos bundában sült csirkemell filé

Hozzávalók:

  • 8 szelet csirkemell filé
  • 12 dkg liszt
  • 2 db tojás
  • 10 dkg darált mandula
  • kb. 3 dkg durvára vágott mandula
  • 4-6 levél friss rozmaring

A sütéshez:

  • olaj
Elkészítési idő:30 percFogyókúrás:nem
Költség:1500-2000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:nem
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A csirkemell szeleteket sózzuk, és félretesszük.

Előkészülünk a panírozáshoz. Egy tányérba öntjük a lisztet. Egy másikba a tojásokat amit pici sóval felverünk. A harmadikba kerül a darált és a durvára vágott mandula és az apróra vágott friss rozmaring.

Egy serpenyőben olajat melegítünk.

A hús szeleteket lisztbe, majd tojásba, végül a mandulás keverékbe forgatjuk. Mindkét oldalán arany színűre sütjük, majd papírtörlőre szedjük, hogy a felesleges zsiradékot felszívja róla.

Salátával kínáljuk.

Értékeld a receptet

Marcsi (641 Recept)

Üdvözöllek kedves látogató. Marcsi vagyok, az oldal egyik alapítója. Ha bármi kérdésed, észrevételed lenne, az oldallal kapcsolatban, küldj egy e-mailt a [email protected] email címre.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére