Ezt se hagyd ki!
Főoldal / Reggelik / Sajtos libamájpástétommal töltött paprika

Sajtos libamájpástétommal töltött paprika

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Sajtos libamájpástétommal töltött paprika

Sajtos libamájpástétommal töltött paprika

Hozzávalók:

  • 2 db nagy étkezési paprika
  • 1 db csípős hegyes paprika
  • 1 db paradicsom
  • 2 szál újhagyma zöldjével
  • 1 csokor petrezselyem
  • 2 doboz (21 dkg) libamájpástétom
  • 5 dkg trappista sajt
  • őrölt fekete bors
  • 1 db vörös káposzta levél
  • 3 szelet toast kenyér
  • vaj
Elkészítési idő: 25 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 2 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A paprikákat megskalpolom, a csumát eltávolítom. Az újhagymát felkarikázom, a petrezselymet két szál kivételével felaprítom, a sajtot lereszelem.

Egy tálban összekeverem a pástétomot, a sajtot, a hagymát és a fűszereket. A toast kenyeret megpirítom.

Egy nagy tányérra helyezem a káposzta levelet, rárakom a libamájas krémmel megtöltött paprikákat, mellé a hegyes paprikát, a paradicsomot, petrezselyem leveleket, és a pirítóst.

A pirítóst megkenem vajjal és ezzel fogyasztom a töltött paprikát.

Jó étvágyat kívánok!

Tipp / megjegyzés:
Egy finomság reggelire vagy vacsorára.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére