Főoldal / Sertés ételek / Snidlinges krémsajtos töltött borda

Snidlinges krémsajtos töltött borda

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Snidlinges krémsajtos töltött borda

Snidlinges krémsajtos töltött borda

Hozzávalók:

  • 4 nagyobb szelet karaj csont nélkül
  • 1 cs snidling
  • 2 db tömlős krémsajt
  • őrölt fehér bors
  • 20 dkg finomliszt
  • 2-3 tojás
  • 30 dkg zsemlemorzsa
  • étolaj

A hercegnő burgonyához:

  • 80 dkg burgonya
  • 10 dkg vaj vagy margarin
  • ételízesítő
  • őrölt szerecsendió
  • őrölt fehér bors
  • 2 db tojás sárgája
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A snidlinget apróra vágjuk. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk.

Az apróra vágott snidlinget elkeverjük a krémsajttal. Ízesítjük sóval és borssal.

A töltelékből teszünk, a karajszeletek egyik oldalára majd ráhajtjuk a másik felét és a szokásos módon bepanírozzuk. (liszt-tojás-zsemlemorzsa)
Bő olajban, közepes hőfokon kisütjük.

Hercegnő burgonyát készítettem mellé köretnek.

Hercegnő burgonya:
A burgonyát megfőzzük, és még melegen áttörjük. Belekeverjük a vajat a két tojás sárgáját, ízesítjük a szerecsendióval, borssal, ételízesítővel.

Csillagcsővel ellátott habzsákba töltjük és kivajazott vagy sütőpapírral kibélelt tepsire kis halmokat nyomunk. Előmelegített sütőben szép pirosra sütjük.

Jó étvágyat kívánok hozzá!!

Snidlinges krémsajtos töltött borda 5.00/5 (1 értékelés)

Kautz József (366 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére