Főoldal / Saláták / Hidegtálak / Sonkás töltött tojás

Sonkás töltött tojás

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Sonkás töltött tojás

Sonkás töltött tojás

Hozzávalók:

  • 12 tojás
  • 6 szelet pulykasonka
  • 1 evőkanál vaj
  • 3 evőkanál majonéz
  • 1 teáskanál mustár
  • só, bors
  • petrezselyemzöld
Elkészítési idő: 30 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 6 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A tojásokat keményre főzzük, majd megpucoljuk, kettévágjuk és a sárgájukat kikaparjuk.

A sonkát apróra felvágjuk.

A tojások sárgáját villával összetörjük, hozzáadjuk a majonézt, a puha vajat, a fűszereket és a mustárt. Végül belekeverjük a sonkakockákat, és megtöltjük vele a fehérje csónakokat.
Apróra vágott petrezselyemmel díszítjük.

Fogyasztásig hűtőben tároljuk.

Sonkás töltött tojás 5.00/5 (3 értékelés)

Laura (30 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére