Főoldal / Saláták / Hidegtálak / Strasbourgi libamájkrémmel töltött tojás

Strasbourgi libamájkrémmel töltött tojás

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Strasbourgi libamájkrémmel töltött tojás

Strasbourgi libamájkrémmel töltött tojás

Hozzávalók:

  • 3 db tojás
  • 10 dkg libamájkrém (pástétom)
  • 3 ek vaj
  • 2 ek libatepertő
  • petrezselyem
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1/2 hagyma
  • chilipaprika
  • jégsaláta levelek
  • 2 db paradicsom 
  • 1 db poros paprika
  • őrölt fekete bors
  • Piros Arany
Elkészítési idő: 30 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 3 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Normál Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A tojásokat keményre főzöm, a héját eltávolítom, hosszában kettévágom.

A sárgáját kikanalazom, beleteszem egy keverő tálba, az aprított hagymát, fokhagymát, chilit, petrezselymet hozzáadom, fűszerezem, a vajjal, libamájkrémmel habosra keverem.

A paprikát félbevágom, kicsumázom, a paradicsomokat is félbevágom, a belsejét eltávolítom.

Egy tálra rakok jégsalátaleveleket, ráhelyezem a tojásokat, a paprikát és a paradicsomokat, megtöltöm őket a krémmel, nyomok rájuk piros aranyat.

Körberakom paradicsomszeletekkel. Petrezselyemmel díszítem.

Beteszem a hűtőbe.

Libazsíros, libatepertős zsemlével fogyasztottam

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

A lap tetejére