Főoldal / Birka / Marha / Sült bárányborda

Sült bárányborda

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Sült bárányborda

Sült bárányborda

Hozzávalók:

  • 1 kg bárányborda
  • őrőlt bors
  • kakukkfű
  • 1 deciolíva olaj
  • rozmaring
  • 2 gerezd fokhagyma
Elkészítési idő:1 óraFogyókúrás:nem
Költség:1000-1500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:3 főreGluténmentes:igen
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A húsokat megmosom, leszárítom.

Az olajat a fűszerekkel összekeverem és a bordákat beleteszem a fűszeres keverékbe. Jól összekeverem, hogy mindenhol érje a páclé. Fél napot állni hagyom.

Előmelegített sütőben, közepes hőfokon, fóliával lefedve, puhára sütöm, majd a fóliát levéve megpirítom. (kb 1 órahosszat sütöttem)

Én burgonyapürével és sült almás áfonyával és szilvával tálaltam.

Értékeld a receptet

Domján Mária (560 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére