Főoldal / Birka / Marha / Sült bárányborda

Sült bárányborda

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Sült bárányborda

Sült bárányborda

Hozzávalók:

  • 1 kg bárányborda
  • őrőlt bors
  • kakukkfű
  • 1 deciolíva olaj
  • rozmaring
  • 2 gerezd fokhagyma
Elkészítési idő: 1 óra Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 3 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A húsokat megmosom, leszárítom.

Az olajat a fűszerekkel összekeverem és a bordákat beleteszem a fűszeres keverékbe. Jól összekeverem, hogy mindenhol érje a páclé. Fél napot állni hagyom.

Előmelegített sütőben, közepes hőfokon, fóliával lefedve, puhára sütöm, majd a fóliát levéve megpirítom. (kb 1 órahosszat sütöttem)

Én burgonyapürével és sült almás áfonyával és szilvával tálaltam.

Értékeld a receptet

Domján Mária (560 Recept)


Szólj hozzá!

A lap tetejére