Főoldal / Szárnyas Ételek / Sült pulykaszárny

Sült pulykaszárny

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Sült pulykaszárny

Sült pulykaszárny

Hozzávalók:

  • 6 db pulykaszárny
  • ételízesítő
  • fokhagyma
  • zsír
Elkészítési idő: 1 óra Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 3 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

Megtisztítjuk a szárnyakat, megmossuk, kettévágjuk őket. Sózzuk, ételízesítővel beszórjuk. Kicsit állni hagyjuk.

Kevés zsírt teszünk egy tepsibe, szorosan egymás mellé rakjuk a szárnyakat, pici vizet öntünk alá, lefóliázzuk, és berakjuk a sütőbe sülni. (180 fokra)

Kb 20 perc elteltével megfordítjuk a húst, fokhagymát szórunk a hús közé, visszatoljuk a tepsit a sütőbe.

Amikor már puha a hús, levesszük a fóliát, és pirosra sütjük.

Sült pulykaszárny 3.67/5 (3 értékelés)

Zsike54 (103 Recept)


Szólj hozzá!

A lap tetejére