Főoldal / Szárnyas Ételek / Sült pulykaszárny

Sült pulykaszárny

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Sült pulykaszárny

Sült pulykaszárny

Hozzávalók:

  • 6 db pulykaszárny
  • ételízesítő
  • fokhagyma
  • zsír
Elkészítési idő:1 óraFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:3 főreGluténmentes:igen
Nehézség:Nagyon egyszerűLaktózmentes:igen

Elkészítés:

Megtisztítjuk a szárnyakat, megmossuk, kettévágjuk őket. Sózzuk, ételízesítővel beszórjuk. Kicsit állni hagyjuk.

Kevés zsírt teszünk egy tepsibe, szorosan egymás mellé rakjuk a szárnyakat, pici vizet öntünk alá, lefóliázzuk, és berakjuk a sütőbe sülni. (180 fokra)

Kb 20 perc elteltével megfordítjuk a húst, fokhagymát szórunk a hús közé, visszatoljuk a tepsit a sütőbe.

Amikor már puha a hús, levesszük a fóliát, és pirosra sütjük.

Sült pulykaszárny 5.00/5 (2 értékelés)

Zsike54 (99 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére