Főoldal / Szárnyas Ételek / Szalonnával, kolbásszal töltött csirkecomb

Szalonnával, kolbásszal töltött csirkecomb

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Szalonnával, kolbásszal töltött csirkecomb

Szalonnával, kolbásszal töltött csirkecomb zöldségkörettel-1

Hozzávalók:

  • 6 db csirkecomb
  • 10 dkg apró kockára vágott füstölt szalonna
  • 15 dkg apróra vágott füstölt kolbász
  • só, bors
Elkészítési idő:45 percFogyókúrás:nem
Költség:1000-1500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:igen
Nehézség:NormálLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A megtisztított csirkecombot enyhén sózzuk, bővebben borsozzuk. A bőrét fellazítjuk, és alátömködjük a kisebb darabokra vágott kolbászt és a szalonnát.

A húst tepsibe fektetjük, kevés vizet öntünk alá, és lefedjük alufóliával.

200 fokra előmelegített sütőben kb. 30 percet sütjük, amíg a hús megpuhul. A fóliát levéve pirosra sütjük a bőrét.

Tetszés szerinti körettel kínáljuk. (Nálam ez most párolt zöldség volt.)

Értékeld a receptet

Heidenreichné Szombati Piroska (4 Recept)

nyugdíjas vagyok, szeretek főzni, új dolgokat kipróbálni és tanulni.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére