Főoldal / Hal ételek / Kapros túróval sült lazac

Kapros túróval sült lazac

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Kapros túróval sült lazac

Kapros túróval sült lazac

Hozzávalók:

  • 4 szelet lazac filé (kb. 0,5 kg)
  • só, citrombors
  • 2 tk. citromlé
  • 25 dkg cottage cheese (sima túró is jó hozzá)
  • 1 tojás
  • kis csokor kapor
Elkészítési idő:45 percFogyókúrás:igen
Költség:1500-2000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:igen
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A lazac filéket picit megszórjuk sóval és citromborssal, majd pici citromlevet locsolunk rá.

A cottage cheese-t kikeverjük a tojással, pici sóval és apróra vágott friss kaporral ízesítjük.

A kapros túrókrémet rákenjük a lazac szeletekre, majd 180 fokos sütőben szép aranysárgára sütjük. A végén 5-8 percre a grillt is rákapcsoljuk.

Jó étvágyat kívánok!

Tipp / megjegyzés:
Érdemes kipróbálni, mert isteni, sima túróval is elkészíthető.

Értékeld a receptet

Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére