Főoldal / Szárnyas Ételek / Szalonnával spékelt fácánsült

Szalonnával spékelt fácánsült

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Szalonnával spékelt fácánsült

Szalonnával spékelt fácánsült kukoricásrizzsel

Hozzávalók:

  • 1 db egész fácán
  • 15 dkg füstölt szalonna
  • húsleves alaplé
  • őrölt bors, só, delikát, olaj
Elkészítési idő: 2 óra Fogyókúrás: nem
Költség: 1500-2000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 6 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Normál Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A fácánt húsleves alaplében puhára főzzük, majd óvatosan kiemeljük, és egy hőálló tálba helyezzük.

Sóval, borssal, delikáttal megszórjuk, kevés olajjal meglocsoljuk, majd a katonákra vágott füstölt szalonnával bőségesen megtűzdeljük.

A húsleves alaplével meglocsoljuk, majd előmelegített sütőben készre sütjük, időközönként a húslével locsolgatva.

A kész fácánsültet kukoricásrizzsel tálaltam.

Értékeld a receptet

huszanke (38 Recept)


Szólj hozzá!

A lap tetejére