Főoldal / Szárnyas Ételek / Szezámmagos csirkefalatok

Szezámmagos csirkefalatok

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Szezámmagos csirkefalatok

Szezámmagos csirkefalatok

Hozzávalók:

  • fél kiló csirke mell
  • 6 kanál liszt
  • 3 kanál keményítő
  • 2 kanál étolaj
  • 1 egész tojás
  • csipet só
  • 2 kanál víz
  • fél cs. sütőpor
  • ketchup
  • méz
  • szezámmag
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Normál Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A csirkemellet vékony csíkokra vágom.

A ketchup, szezámmag és a méz kivételével a hozzávalókból sűrű tésztát keverek.

A csirke csíkokat beleforgatom és bő, forró olajban mindkét oldalát megsütöm.

A ketchupot és mézet valamint szezámmagot összekeverem és beleforgatom a kisült, olajtól leitatott hús csíkokat.

Én tojásos rizzsel tálaltam, de tetszés szerinti körettel fogyasztható.

Gyors és finom étel.

Értékeld a receptet

Domján Mária (560 Recept)


Szólj hozzá!

A lap tetejére