Főoldal / Szárnyas Ételek / Szezámmagos csirkefalatok

Szezámmagos csirkefalatok

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Szezámmagos csirkefalatok

Szezámmagos csirkefalatok

Hozzávalók:

  • fél kiló csirke mell
  • 6 kanál liszt
  • 3 kanál keményítő
  • 2 kanál étolaj
  • 1 egész tojás
  • csipet só
  • 2 kanál víz
  • fél cs. sütőpor
  • ketchup
  • méz
  • szezámmag
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Normál Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A csirkemellet vékony csíkokra vágom.

A ketchup, szezámmag és a méz kivételével a hozzávalókból sűrű tésztát keverek.

A csirke csíkokat beleforgatom és bő, forró olajban mindkét oldalát megsütöm.

A ketchupot és mézet valamint szezámmagot összekeverem és beleforgatom a kisült, olajtól leitatott hús csíkokat.

Én tojásos rizzsel tálaltam, de tetszés szerinti körettel fogyasztható.

Gyors és finom étel.

Értékeld a receptet

Domján Mária (560 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére