Főoldal / Egytálételek / Tejfölös karfiol prézlivel

Tejfölös karfiol prézlivel

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Tejfölös karfiol prézlivel

Tejfölös karfiol prézlivel

Hozzávalók:

  • 1 db kicsi karfiol
  • prézli
  • olaj
  • 1 dl tejföl
Elkészítési idő:30 percFogyókúrás:nem
Költség:0-500 FTVegetáriánus:igen
Adagok:2 főreGluténmentes:nem
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A karfiolt rózsákra szedem, sós vízben megfőzöm.

Egy serpenyőben kevés olajon a prézlit megpirítom, a karfiolt beleforgatom, rakok rá tejfölt, beteszem a sütőbe 180 C fokon, s megsütöm.

Fogyasztáskor a tányérra pakolom a karfiolt, és kanalazok még rá tejfölt.

Tipp / megjegyzés:
Egy nagyon egyszerű, de finom étel. Próbáljátok ki!

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére