Főoldal / Szárnyas Ételek / Tejszínes-kurkumás csirkecombok

Tejszínes-kurkumás csirkecombok

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Tejszínes-kurkumás csirkecombok

Tejszínes-kurkumás csirkecombok

Hozzávalók:

  • 6-8 db csirkecomb (felső)
  • étolaj
  • egy fej vöröshagyma
  • paradicsom (3-4 db)
  • kurkuma (ízlés szerint)
  • őrölt fekete bors (ízlés szerint)
  • 200 ml főzőtejszín
  • apróra vágott kapor (ízlés szerint)
Elkészítési idő:45 percFogyókúrás:nem
Költség:1000-1500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:igen
Nehézség:Nagyon egyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A csirkecombokat lebőrözzük és kicsontozzuk, majd megsózzuk. Hagymát megpucoljuk és vékony szeletekre, a paradicsomot pedig nagyobb kockákra felvágjuk.

Kevés olajon megdinszteljük a felvágott hagymát, majd beletesszük a kicsontozott csirkecombokat és fehéredésig sütjük mindkét oldalán. Kevés vízzel felöntjük, ízesítjük sóval, őrölt borssal, és kurkumával.
Fedő alatt készre főzzük (puhára). 5-10 perccel az elkészülte előtt ráöntjük a főzőtejszínt, beletesszük a kockára vágott paradicsomot és az apróra vágott kaprot. Kevergetjük míg teljesen elkészül.

Tésztával vagy rizzsel kínáljuk.

Értékeld a receptet

Tündi konyha (106 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére