Tekercses finomság Eta módra
Hozzávalók:A kakaós tésztához:
A tekercsekhez:
A krémhez:
|
|
Elkészítés:
A tészta hozzávalóiból kakaós piskótát sütünk kétszer, 30×40 cm-es tepsiben.
A krémhez a pudingot a tejel felfőzzük, majd kihűtjük. A tejszínhabot keményre verjük. A margarint és a vajat a kihűlt pudinghoz hozzákeverjük, együtt jól kihabosítjuk, majd a tejszínhabot is beleforgatjuk.
A zselatint a langyos vízben feloldjuk, majd azt is hozzákeverjük. 10-15 percre hűtőbe tesszük a krémünket.
A tekercsekhez 7 tojásról piskótalapot sütünk, ha kihűlt, ribizlilekvárral megkenjük, feltekerjük, és vékony szeletekre vágjuk.
Összeállítás:
Barna tészta, majd a krém. Szeletelt piskótatekercsek ráfektetve, majd újból a krém és végül a másik tészta.
Díszítés ízlés szerint.