Főoldal / Saláták / Hidegtálak / Tonhalkrémmel töltött paradicsom és tojás saláta ágyon

Tonhalkrémmel töltött paradicsom és tojás saláta ágyon

Tonhalkrémmel töltött paradicsom és tojás saláta ágyon

Tonhalkrémmel töltött paradicsom és tojás saláta ágyon

Hozzávalók:

  • 1 csomag vegyes saláta
  • 4 db paradicsom
  • 2 db tojás
  • 1/2 doboz tonhal
  • 1 ek vaj
  • őrölt fekete bors
  • citrom
  • petrezselyem
Elkészítési idő: 20 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 0-500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 2 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A tojásokat keményre főzöm.

Egy keverőtálban összekeverem a tonhalat  a vajjal, sózom, borsozom, facsarok rá citromot.

A paradicsomokat megskalpolom, belsejüket kikanalazom, és a keverőtálba teszem.

A tojásokat megpucolom, tetejüket levágom, a sárgájukat a keverőtálba teszem.

Az aprított petrezselyemleveleket a töltelékhez teszem, a vegyes saláta kukorica részét úgyszintén, összekeverem.

A paradicsomokban és a tojásfehérjékben lévő üreget megtöltöm a töltelékkel.

A vegyes salátából teszek egy tányérra, ráhelyezem a töltött paradicsomokat és tojásokat.

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

A lap tetejére