Tüzes göngyölt pulykamell
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
A pulykamell szeleteket kiklopfoljuk, sózzuk és megszórjuk szárnyas fűszerrel.
A trappista sajtot lereszeljük, a paradicsomot, zöldpaprikát és az újhagymát kis kockára vágjuk.
A reszelt sajtot összekeverjük a paprikával, paradicsommal és a hagymával. Ízesítjük sóval, őrölt borssal.
A tölteléket a hússzeletek egyik oldalára halmozzuk és felgöngyöljük. A “göngyölegeket” szorosan, alufóliába csavarjuk, tepsibe vagy sütőrácsra tesszük és előmelegített sütőben, kb. 20 percet sütjük.
20 perc után kibontjuk a csomagok tetejét és még 10-15 percre visszatesszük a sütőbe, amíg szép piros színt kap.
Párolt zöldséget készítettem mellé, de tetszés szerinti körettel, salátával tálalható.
Jó étvágyat kívánok hozzá!