Főoldal / Tészta ételek / Vörösboros zöldspárga és gomba ragu kolbásszal spagettivel

Vörösboros zöldspárga és gomba ragu kolbásszal spagettivel

Vörösboros zöldspárga és gomba ragu kolbásszal spagettivel

Vörösboros zöldspárga és gomba ragú kolbásszal spagettivel

Hozzávalók:

  • 25 dkg zöldspárga
  • 4 db csiperke gomba
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 db hegyes csípős zöld paprika
  • 2 db chili paprika
  • 2 db paradicsom
  • petrezselyem
  • olíva olaj
  • vörös bor
  • tejföl
  • őrölt fekete bors
  • őrölt piros paprika
  • fokhagyma petrezselyem fűszerkeverék
  • spagetti
  • bazsalikom
Elkészítési idő: 30 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 0-500 FT Vegetáriánus: igen
Adagok: 2 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A spárga végeit levágom, majd kettévágom, és sós vízben megfőzöm. A gombát szeletelem, a paprikákat karikára vágom, a paradicsomot darabolom, a hagymákat apróra vágom.

Egy serpenyőben olíva olajon megdinsztelem a hagymákat, ráteszem a paprikákat, majd a gombát és a paradicsomot, majd a spárgát, végül a karikákra vágott kolbászt. Fűszerezem, öntök rá vörösbort, tejfölt, összekeverem.

Közben megfőztem a spagettit, a tésztát a raguhoz keverem.

Tálaláskor teszek rá egy szép nagy bazsalikom levelet.

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

A lap tetejére